TOP LICEE LA BAC: Ienăchiță Văcărescu, pe primul loc la procentul de promovare

0
Sursă foto: Ziare.com

Cu mici excepții, elevii din județul Dâmbovița au luat note destul de mulțumitoare în acest an la examenul de Bacalaureat, cu un procent de 64.69%. Cele mai bune rezultate s-au înregistrat la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu, la Colegiul Național Constantin Carabella și la Colegiul Național Constantin Cantacuzino. 

Și în acest an, CN Ienăchiță Văcărescu deschide topul înregistrând un procent de promovare de 98.96%. Pe locul doi se regăsește CN Constantin Carabella cu 97.55%, iar pe locul trei CN Constantin Cantacuzino cu 96.43%. Topul este continuat de Liceul de Arte Bălașa Doamna, de unde vine și singura medie de 10 din județ. Acolo procentul a fost de 93.59%. Top 5 este încheiat de CN Nicolae Titulescu din Pucioasa, cu 91.26% procent de promovare.

La polul opus de află Liceul Tehnologic din Pucioasa, Liceul Tehnologic din Găești și Liceul Tehnologic din Tărtăşeşti, unde procentele sunt sub 10% Din fericire, niciun liceu din Dâmbovița nu a avut promovare 0.

Contestațiile se vor afișa pe 9 iulie. Cel mai probabil, numărul de mediilor de 10 dar și clasamentul liceelor se vor schimba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here