SPORT: AFC Chindia Târgoviște se află în cantonament

0

Potrivit unui comunicat de presă, transmis pe site-ul clubului, echipa de fotbal AFC Chindia Târgoviște va desfășura în perioada 3-13 iulie 2018 un cantonament centralizat la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, sub comanda tehnicianului Viorel Moldovan. Fotbaliștii dâmbovișeni vor desfășura în această perioadă și câteva meciuri de verificare, în vederea pregătirii pentru noul sezon.

25 de jucători: Popescu, Aioani, Meilă, Martac, Vătavu, Acasandrei, Dinu, Ioniță, Dumitrașcu, Stancu, Pencea, Rogoveanu, Mihai, Vasile, Tilică, Nisipeanu, Stoica, Atanase, Șerban, Manea, Neguț, Florea, Cherchez, Jurj și Mihalache vor efectua cantonamentul de la Mogoșoaia, urmând ca la finalul acestuia să se concretizeze lotul cu care echipa târgovișteană va aborda stagiunea 2018-2019. Va fi o perioadă intensă de pregătire, la finalul căreia noul antrenor al Chindiei va găsi cea mai bună formulă pentru a atinge obiectivul trasat.
Chindia va reveni la Târgoviște, începând cu data de 13 iulie, urmând să mai dispute câteva jocuri de verificare și pe teren propriu.
Sursă: https://www.afcchindiatargoviste.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here