TÂRGOVIȘTE: Lucrările de la Cinematograful Independența se apropie de final!

0

Astăzi a avut loc conferința de presă cu ocazia finalizării ultimelor detalii ale Cinematografului Independența. În cardul acesteia, au participat primarul Daniel Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și administratorul public al municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga.

“Sunt în plină desfășurare lucrările de amenajare a sălii. S-a montat, în mare parte, mocheta, a început montarea scaunelor, se lucrează la fațadă, la terasă, la holuri. Suntem foarte aproape de finalul unui proiect prin care o pată de pe obrazul municipiului Târgoviște va fi ștearsă”, a declarat Daniel Cristian Stan.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 8.000.000 de lei, finanțată prin Compania Națională de Investiții, proiectul fiind realizat de Primăria municipiului Târgoviște.

“Suntem undeva la peste 80%, în ceea ce înseamnă progresul fizic la Cinematograful Independența și sunt convins că această clădire simbolică a municipiului Târgoviște va arăta foarte bine și va întregi investițiile pe care administrația locală târgovișteană le realizează în zona centrală a orașului”– Daniel Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here