Mesajul președintelui PSD Dâmbovița în ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale

0

,Astăzi, 30 aprilie 2024, este ultima zi pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale. PSD Dâmbovița a depus liste complete de candidațI pentru toate consiliile din cele 89 de localități din județul Dâmbovița și bineînțeles  și pentru funcția de primar în cele 88 de localități din județul Dâmbovița, cu o singură excepție în localitatea Vulcana Băi unde am depus listă completă doar pentru Consiliul Local. La nivelul CJD am depus listă completă sâmbătă pentru consilierii județeni  din CJD din partea PSD Dâmbovița și nu în ultimul rând pentru funcția de președinte al CJD.

La nivelul Consiliului Județean avem pe listă 26 de bărbați și 17 femei, 40% sunt femei, iar media de vârstă este de 44 de ani. Față de 2020 avem 24 de candidați noi pe lista de consilieri județeni, 19 în funcție astăzi. La nivelul consiliilor locale, în județul Dâmboviț, Partidul Social Democrat are cei mai mulți candidați dintre toate partidele politice de pe raza județului Dâmbovița. Avem 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ, 70% sunt bărbați și 30 % femei, 1083 sunt bărbați și 399 sunt femei candidate la o funcție de consilier locali în cele 89 de consilii locale din județul Dâmbovița. Vârsta medie a candidaților la nivelul consiliilor locale din județul Dâmbovița este de 48 de ani. La nivelul primarilor avem 88 de candidați în cele 89 de localități, media de vârstă a candidaților la primari este de 52 de ani. Aceștia sunt candidații pe care îi avem la nivelul județului Dâmbovița.

Avem 1482 de candidați la nivelul consiliilor locale și 88 de candidați pentru primari. Avem listă completă, 43 de candidați la nivelul CJD și candidat la funcția de președinte al CJD…  Avem un singur scop, acela de a demonstra  și a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le avem la nivelul tuturor comunităților locale și bineînțeles de a continua proiectele majore pe care le avem în județul Dâmbovița, proiecte care vor schimba cu adevărat fața județului Dâmbovița. Sunt proiecte astăzi în implementare de peste 1,8 miliarde de euro, sunt proiecte importante în toate domeniile, în sănătate, infrastrucura rutieră, infrastructura rețelelor de apă și apă uzată, în Stațiunea Turistică Moroieni Padina Peștera, în tineret și sport, mediu și nu în ultimul rând proiectele pe care le avem pe raza județului, proiecte deblocate de peste 20 de ani privind reabilitarea și modernizarea tuturor drumurilor naționale care străbat județul Dâmbovița, acestea în parteneriat cu Guvernul României . Am avut un sprijin foarte mare din partea Guvernului pentru toate proiectele pe care le avem pe raza județului Dâmbovița. Mulțumesc și celor peste 125.000 de dâmbovițeni care au semnat pe listele noastre la nivelul județului Dâmbovița, le mulțumesc încă o dată pentru susținerea acordată.

În final urmez în numele Organizației PSD Dâmbovița un sincer La mulți ani tuturor dâmbovițenilor ținând cont de Sărbătorile Pascale care vor veni. Le doresc dâmbovițenilor  multă sănătate și sărbători liniștite alături de cei dragi. Să fim cu toții sănătoși’’, – Cornel Ștefan președintele CJD și PSD Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here