CSM Târgoviște a promovat în Liga Națională

0

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a reușit să promoveze în Liga Națională, în urma turneului disputat în acest weekend în Sala Polivalentă din municipiu! Fetele pregătite de Cătălin Tănase au câștigat toate cele 3 meciuri susținute în cadrul întrecerii finale, în fața echipelor Rapid București, Universitatea CSM Oradea și CS Phoenix Constanța.

Deși aveau biletele promovării asigurate încă de ieri, după victoria obținută în fața orădencelor, fetele noastre au luptat până în ultima clipă și în cadrul încleștării de astăzi, pentru a-i bucura pe suporterii târgovișteni. Phoenix Constanța, principala candidată la primul loc, a rămas pe poziții, astfel că disputa din Polivalentă a avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a se stabili câștigătoarea. În acele momente, sutele de târgovișteni veniți să-și susțină favoritele și-au amintit de finalele superbe pe care echipa de suflet le disputa în LNBF. S-a terminat 71-68 pentru CSM, într-un meci în care principalele marcatoare ale Târgoviștei au fost Shanita Arnold (25p), Alexandra Ghiță (14p), Carla Popescu (12p), Larisa Toma (9p) și Alina Chivu (8p).

O promovare anticipata și mult dorită! Nici nu avea cum sa se întâmple altfel, pentru că avem cel mai bun staff tehnic din România și am format o echipă tânără, cu mari perspective. Sigur, va fi dificil să suportăm în continuare sancțiunile și interdicția de a face transferuri, dar sperăm să găsim soluții.“, a declarat Ciprian Prisăcaru, președintele CSM Târgoviște, imediat după finalul turneului.

Astfel, CSM Târgoviște va evolua în sezonul 2018-2019 în Liga Națională, după un an de absență. Despre acest subiect vom vorbi chiar cu președintele Ciprian Prisăcaru, într-un interviu ce îl vom prezenta săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here