PSD DÂMBOVIȚA: Vicepreședintele Dorinel Soare este în asentimentul colegilor și susține organizarea unei Conferințe extraordinare de alegeri

0
Sursă foto: Adevărul

În cadrul conferinței de presă de luni, organizată la sediul PSD Dâmbovița, a luat cuvântul și Dorinel Soare, vicepreședintele organizației și primarul comunei Niculești. Acesta a declarat că este în asentimentul colegilor săi de partid, care doresc organizarea unei Conferințe Județene de Alegeri. Mai jos vă prezentăm declarația acestuia:

Susțin organizarea unei Conferințe Județene. Sunt de aceiași părere cu colegii mei și am spus acest lucru de când s-au semnat tabelele prin care s-a solicitat analiza rezultatelor alegerilor din luna mai și organizarea Conferinței de Alegeri. Am fost de acord cu această chestiune (…) Ultima dată s-a votat deschis, așa s-a decis atunci la București, s-a spus că asta este procedura și facem acest lucru. La un moment dat trebuie să te pliezi și pe majoritate. (…) Una peste alta, eu vreau să-i asigur pe membrii noștri se partid că atâta timp cât voi fi în Organizația Județeană a PSD tot ceea ce voi face, voi face pentru unitatea partidului, pentru binele tuturor”, spune Dorinel Soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here