TÂRGOVIȘTE: Așa va arăta Piața Revoluției de lângă Centrul Vechi! Când vor începe lucrările

0

Cristian Stan: ”Continuăm transformarea orașului nostru.”

Aceasta este deviza primarului municipiului Târgoviște care tocmai a anunțat un alt proiect major pentru oraș! Este vorba despre modernizarea Pieței Revoluției, cea care leagă Centrul Vechi de Bulevardul Libertății și Parcul Mitropoliei. Potrivit edilului, săptămâna aceasta va fi lansată procedura de achiziție a lucrărilor în cadrul proiectului denumit ”Reabilitare și Modernizarea Piața Revoluției”. Proiectul își propune să schimbe din temelii întreaga zonă pietonală care pornește de la Bld. Libertății, către Primăria Târgoviște, dar și trotuarul din fața blocurilor C, până la sediul ITM Dâmbovița.

”In cadrul uneia dintre cele mai spectaculoase investitii de reabilitare implementate vreodata in Targoviste, se prevede amenajarea unui spatiu pietonal și de petrecere a timpului liber, care va intregi modernizarea zonei centrale a municipiului Targoviste.
In linii mari, vor fi realizate lucrari de desfacere integrala a pavimentului existent și de realizare a unui pavaj nou, diferentiat, in functie de specificul suprafetei, se va instala mobilier urban modern (banci cu copertina, rastel pentru biciclete, zona de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fantani de baut apa), iluminatul exterior urmand a fi inclusiv incastrat in pavaj.Totodata, se vor crea generoase spatii verzi gazonate, vor fi plantati arbori si se vor realiza amenajari florale. Vor fi refacute in plus toate reţele edilitare aferente pieţei (canalizare pluvială, alimentare cu apă -irigaţii spaţii verzi, fântână arteziană, hidranţi exteriori -, telecomunicaţii -spot wi-fi, muzică ambientală-.”, 
a scris Cristian Stan, pe pagina sa de Facebook. 

sursă foto: Facebook Cristian Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here