TÂRGOVIȘTE: Villa Blanca – un nou restaurant se deschide în curând, pe Centrul Vechi

0

Târgovișteni, vi se pregătește ceva! Luna septembrie vine și cu deschiderea celui mai nou și select restaurant din orașul nostru – Villa Blanca! Situat pe strada Alexandru Ioan Cuza, numărul 17, din Centrul Vechi (fosta locație Embassy Old Town), Villa Blanca vine cu un nou concept de petrecere a timpului liber, cu un meniu diversificat, alcătuit din preparate delicioase și băuturi fine, dar și cu un spațiu care te va umple de energie și îți va crea o stare de bună dispoziție! 

Deschiderea oficială va avea loc pe data de 6 septembrie, când organizatorii pregătesc o petrecere de neuitat! După ora 20.00 sunteți așteptați la un eveniment inedit, de unde nu vor lipsi invitații speciali, atmosfera de petrecere, dar și surprizele și discount-urile, acordate celor care vor trece pragul restaurantului Villa Blanca.

Și cum cea mai interesantă și populară este socializarea în oraș, Villa Blanca face un pas într-o zona aparte, creând o locație modernă, care abordează conceptul de gastronomie dintr-o perspectiva inedita și curajoasă.

Între timp, vă invităm pe pagina de FACEBOOK A RESTAURANTULUI, unde veți găsi mai multe detalii despre EVENIMENTUL DE DESCHIDERE, dar și pe pagina de INSTAGRAM, unde vor fi postate poze și detalii despre evenimentele ce vor avea loc în restaurant, de acum înainte.

Ne vedem pe 6 septembrie! 🙂 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here