BĂCĂNIA LA BUNICUL MATEI: Comandă online sau telefonic produse tradiționale, gustoase și sănătoase!

0

Băcănia La Bunicul Matei va fi DESCHISĂ în această perioadă, după programul LUNI – VINERI (10.00 – 17.30) și SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ (9.00 – 14.00). Sfatul nostru este ca printre cumpărăturile de strictă necesitate pe care le puteți face în această perioadă, să includeți și produsele sănătoase preparare de bunicul Matei!

Chiar dacă traversăm o perioadă grea, cei de la Băcănia La Bunicul Matei au găsit o soluție pentru dumneavoastră, să nu uitați gustul de mâncare tradițională.

Pentru a reduce timpul pe care îl petreceți în afara casei, mergând la cumpărături, Băcănia ”La Bunicul Matei” oferă posibilitatea clienților să alcătuiască un coș cu produsele dorite, online sau la telefon!

Astfel, dumneavoastră puteți transmite ce produse doriți să achiziționați, iar cei de la Băcănie, în cel mai scurt timp, le vor ambala și aranja, urmând toate normele de igienă. Tot ce rămâne de făcut este să veniți și să ridicați comanda! Mai jos se află toate produsele existente în acest moment în magazin, iar în descrierea pozelor se află prețul per kilogram. Vă dorim spor la cumpărături sănătoase!

CLICK AICI PENTRU SHOP ONLINE

https://www.facebook.com/pg/bacanielabuniculmatei/shop/?ref=page_internal

sursă: Facebook Băcănia La Bunicul Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here