PSD Dâmbovița ocupă locul I în ierarhia națională a rezultatelor votului politic și ca număr de voturi primite – 134.503 și ca procent – 58,94%!

0

“Așa arată o echipă câștigătoare!

Vreau să mulțumesc tuturor dâmbovițenilor, tuturor colegilor, vreau să mulțumesc tuturor pentru scorul pe care l-am avut, cel mai mare scor al unui partid politic din istoria județului Dâmbovița. Este foarte clar pentru toată lumea, este o victorie categorică, o victorie a dâmbovițenilor, o victorie la care au muncit absolut toți colegii noștri din Organizația PSD Dâmbovița. Am stat de vorbă cu toți dâmbovițenii, în fiecare localitate, în fiecare casă, le-am spus ce am făcut și ce avem de făcut pentru toate comunitățile locale.

Pentru prima dată în istoria județului Dâmbovița a fost ales un președinte al Consiliului Județean de două ori la rând pe vot uninominal, pentru prima dată în istoria județului Dâmbovița un partid politic a avut un scor de aproape 60% la votul politic. Am avut o victorie categorică pe 9 iunie în județul Dâmbovița.

Legat de rezultatele alegerilor din 9 iunie, Partidul Social Democrat a câștigat în 65 de localități, avem 65 de primari din partea PSD, Partidul Național Liberal are 20 de primari, AUR a câștigat într-o localitate, Alianța Dreapta Unită într-o localitate și 2 primari independenți.

La nivelul Consiliului Județean Dâmbovița am avut 134.240 de voturi, mai avem câteva secții care nu s-au închis nici la această oră, avem cu aproape 31.000 de voturi peste scorul din 2020. Ca procent, 58,98% (n.r.. 58,94% la acest moment), vedem dacă va rămâne așa până se vor închide toate secțiile de votare. Avem aproape 60%, încă o dată vreau să mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru acest scor pe care l-am obținut.

La nivelul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița avem 134.525 de voturi, 34.000 de voturi în plus față de 2020.

Legat de alegerile europarlamentare, Alianța PSD- PNL a avut 64.09% în județul Dâmbovița. Dacă facem o comparație cu scorul obținut de PSD, de aproape 60%, este foarte clar, prima concluzie, colegii noștri din alianță, în coșul general, au venit cu mai nimic față de ceea ce a obținut PSD. Vreau să mulțumesc încă o dată dâmbovițenilor și colegilor mei din fiecare localitate pentru că au muncit și pentru alegerile europarlamentare. Scorul obținut la europarlamentare este datorat Partidului Social Democrat Dâmbovița.

La nivelul CJD o să obținem cu 30% în plus la număr de mandate față de 2020. Eu cred că PSD o să obțină 22 de mandate, PNL 9 mandate, AUR 3 mandate. Cam acesta va fi scorul final, după ce se va termina numărătoarea și vom vedea și distribuția pe număr de mandate și redistribuirea mandatelor care nu au fost validate de către partidele care nu au îndeplinit pragul la nivelul Consiliului Județean.

Mulțumesc tuturor colegilor, primarilor care sunt astăzi aici, celor de acasă, vreau să mulțumesc și celor care s-au bătut în localitățile unde nu am câștigat. Avem echipe frumoase, echipe puternice în toate cele 89 de localități. Munca noastră a început de ieri în fiecare localitate locală. 9 iunie a fost doar o victorie de etapă pentru că de ieri în toate localitățile din județul Dâmbovița continuă proiectele de la nivelul unităților administrativ teritoriale, la nivelul județului Dâmbovița și vom continua proiectele de anvergură din județ.” a spus președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here