CRISTIAN DANIEL STAN – pentru un nou mandat de primar al TÂRGOVIȘTEI

0

“Mi-am depus, astăzi, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște. Alături de mine, candidații pentru Consiliul Local Municipal. Și, alături de noi, dumneavoastră, cei în fața cărora suntem responsabili cu faptele noastre.

Candidatura mea a fost însoțită de peste 30000 de semnături de susținere. Un record în dreptul căruia nu pot decât să mă plec și să vă mulțumesc! E și acesta un răspuns la ceea ce am făcut și avem de făcut. Că lucrurile bune din ultimii ani n-au fost în zadar și n-au trecut neobservate. Că transformarea orașului este evidentă. Că munca acestei echipe, în definitiv, este apreciată ca atare și încărcată cu un nou val de sprijin.

Cuvintele pot fi multe. Și e plină această campanie de cuvinte. Dar diferența se face la fapte. Când ne uităm în trecut la cum arăta orașul și-l vedem astăzi, putem trage singuri anumite concluzii. Suntem aici să continuăm această muncă, acest proiect fundamental de creare a unui centru urban la standarde ridicate din toate punctele de vedere. Iar eu nu mă voi schimba. Voi fi același primar serios, căruia îi place să fie mai mult pe teren, decât în birou, conștiincios obiectivelor asumate și cu picioarele pe pământ. Așa să ne-ajute Dumnezeu!” – Cristian Stan, candidatul PSD pentru primăria Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here