Preșcolarii din Râncaciov au descoperit „Bogățiile toamnei”

0

Deoarece toamna și-a făcut simțită prezența, copiii de la Grădinița cu Program Normal Râncaciov-Dragomirești au sărbătorit acest anotimp cu tot ce are el mai frumos și bun.
Cu ocazia finalizării proiectului tematic “Bogățiile toamnei” au fost organizate diverse activități outdoor. În cadrul acestora, preșcolarii au cântat, au dansat și au recitat poezii, totul desfășurându-se într-un decor de toamnă amenajat în GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE ce de curând și-a deschis porțile, făcând parte dintr-un proiect național.
GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE amenajată în curtea grădiniței, își propune să facă o schimbare oferind prilejul copiilor de a se bucura de fiecare zonă (Zona de Relaxare, Zona de Învățare, Zona de Liniștire și Pereții ne surprind).
Proiectul „Bogățiile toamnei” s-a desfășurat sub atenta îndrumare a doamnelor educatoare, Veronica Simică și Corina Barbu, în parteneriat cu părinții preșcolarilor, dar și cu sprijinul conducerii instituției de învățământ din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here