“Târgoviște, din nou la înălțime!”

0

Cristian Stan, primar Târgoviște: Prieteni, mai sunt câteva zile în care putem să votăm proiectele din cadrul Concursului „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”. E simplu: accesați linkul și vă înregistrați votul, alegând un proiect din fiecare domeniu: https://concurs.adrsm.ro/

Până la 1 noiembrie Municipiul Târgoviște participă la acest concurs cu nu mai puțin de 10 investiții, pe care le puteți regăsi la domeniile:

  • ️Eficiență energetică (3 proiecte);
  • Dezvoltare urbană (un proiect);
  • Regenerare urbană (3 proiecte);
  • Educație (3 proiecte);🎉🎁

PREMII pentru votanți: ADR Sud-Muntenia va acorda, prin tragere la sorți, trei premii ce constau în city-break-uri în zonele turistice din regiunea Sud-Muntenia. Dar, cel mai important: astfel de concursuri, întreceri, provocări reprezintă o aducere împreună a noastră, într-un efort comun de a vorbi și altora despre orașul nostru drag. Pentru unii o joacă, pentru unii un lucru serios, pentru cei mai mulți și una și alta: o șansă de promovare a orașului, cu toate cele frumoase ale lui. Da, și recunosc: sunt competitiv și îmi place să câștigăm. Haideți să fim primii, din nou! Ne mobilizăm?

sursă: Facebook Cristian Daniel Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here