Echipa PSD Dâmbovița vă urează “La mulți ani!”

0

Facebook PSD Dâmbovița:

“𝐏𝐒𝐃 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥𝐚 𝐟𝐨𝐫𝐭̧𝐚̆ 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐚 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢! 
 Ne-am întors către dâmbovițeni, iar cetăţenii au văzut și au simțit acest lucru pentru că le-am arătat respectul cuvenit! PSD Dâmbovița și-a redobândit statutul de cel mai puternic partid din județul nostru datorită fiecărui membru al acestei organizații. A fost o muncă de echipă din care, am spus-o și o voi spune întotdeauna, mă mândresc că fac parte! 

𝟐𝟎𝟐𝟐 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐬̦𝐢 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐚𝐯𝐮𝐭 𝐥𝐨𝐜 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢 𝐢̂𝐧 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞, 𝐝𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐓𝐒𝐃, 𝐎𝐅𝐒𝐃, 𝐎𝐏𝐒𝐃, 𝐋𝐢𝐠𝐚 𝐀𝐥𝐞𝐬̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢, 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢 𝐚 𝐏𝐒𝐃 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚.
Toți cei care am primit votul și încrederea colegilor noștri ne-am asumat, alături de parlamentarii PSD și de prefectul județului, dezvoltarea județului Dâmboviţa, de la educație, sănătate, cultură și turism până la investiții de infrastructură mare, atragerea de noi investitori, tehnologia informației și protejarea mediului. 

Este nevoie de dezvoltarea unitară a tuturor localităților dâmbovițene, iar acest lucru va avea ca finalitate eliminarea decalajelor dintre urban și rural, dar și transformarea județului Dâmbovița în motorul regiunii Sud-Muntenia. Sunt proiectele politice pe care administrațiile PSD le pun în aplicare și care au un singur scop: un viitor mai sigur şi mai bun pentru toţi dâmboviţenii! 

Și în 2023 vom menține ritmul impus în dezvoltarea localităților noastre, mai ales că am făcut pași importanți în ultimii doi ani, iar acest lucru se vede în tot județul. 

La final de an, vreau să le mulțumesc consilierilor locali și județeni, primarilor și parlamentarilor PSD Dâmbovița, prefectului județului Dâmbovița, celor care reprezintă Dâmbovița în ministere și agenții deosebit de importante pentru județul nostru, precum și președinților de organizații, dar și fiecărui membru al PSD Dâmbovița.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here