AJUTĂ UN COPIL SĂ MEARGĂ LA ȘCOALĂ! Asociația “Dar din dar” a lansat campania “Un ghiozdan complet echipat 2022”

0

Anul școlar 2022 – 2023 se apropie cu pași repezi, iar Asociația “Dar din dar pentru suflete minunate” a lansat campania umanitară “Un ghiozdan complet echipat” 2022, prin care își propune să ajute copiii din familiile defavorizate cu rechizite și obiecte folositoare pentru învățare.

Inițiatoarea campaniei este chiar președinta asociației, Cristina Petre care a lansat un apel umanitar către toți oamenii binevoitori.

Odată cu venirea toamnei, începi deja să faci lista cu cele necesare copilului tău la școala sau la grădiniță, astfel încat ghiozdanul acestuia sa fie echipat cu absolut tot ceea ce ii trebuie înca din prima zi. Dar ce se întâmpla cu părinții mai putin înstăriți, părinții care cresc câte 4-5 copii și banii abia ajung pentru a le pune câte putin pe masă.” (…) Ne-am propus sa strângem 200 de ghiozdanele complet echipate după cum urmează: preșcolari( grădinița): 30 pt fete/30 pt băieți / clasele primare (1-4): 30 pentru fete și 30 pentru băieți / gimnaziu și liceu: 40 pentru fete și 40 pt băieți.” – este mesajul lansat de reprezentanții ONG-ului.

Dacă vrei sa ne susții o poți face in diferite metode:

  • Cumpara un ghiozdănel și echipează-l cu absolut toate cele necesare pentru începerea unui an școlar. Îl poți aduce personal sau îl poți trimite la adresa noastră.
  • Vrei sa ajuți și nu ai timpul necesar sa ajungi la cumpărături? Ca in fiecare an, noi ne ocupam de toate cele necesare și anul acesta estimez ca un ghiozdan de calitate plus toate cele necesare se ridica la suma de aproximativ 200 ron (se poate dona oricât)
  • LISTE RECHIZITE NECESARE PE CATEGORII DE VÂRSTE/ CLASE :
  • Pe langa ghiozdan si penar, printre rechizitele necesare unui prescolar(grădinița) se mai numara, orientativ, si:●bloc mic de desen; ●caiet cu foaie velina;●creioane colorate, acuarele, pensule, recipient pentru apa;●ascutitoare si guma de sters; ●plastilina si planseta pentru modelat plastilina;●lipici, foarfeca ce are varful rotunjit;●hartie creponata si hartie glase;●folii de plastic;●carte de colorat.
  • O lista orientativa de rechizite scolare pentru un elev de clasele primare contine:●ghiozdan, penar;● caiete mici de TIP I si TIP II pentru elevul de clasa I si dictando pentru cel de clasele II-IV;● caiete mici de matematica;● stilou si rezerve;● creioane grafit;● guma de sters, rigla;● carioci, creioane colorate;●bloc mic de desen;● foarfeca, lipici;● vocabular;● acuarele, pensule,recipient pentru apa;●coperti si etichete pentru caiete.
  • Principalele rechizite de care are nevoie elevul de gimnaziu sunt: ●ghiozdan;●penar;● caiete studentesti de romana si de matematica;● caiete mici de romana si de matematica;●pixuri albastre si de alte culori;●creion mecanic;●trusa geometrica;●bloc mare de desen;●acuarele, pensule, recipient pentru apa;●dosare si folii de plastic.

Întreaga postare și conturile în care puteți dona, mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here