DÂMBOVIȚA: Cursuri gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă organizate de AJOFM

0

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița anunță deschiderea a 12 cursuri de calificare în luna iunie 2022, după cum urmează:

– bucătar, operator mașini unelte comandă numerică, lucrător în comerț, confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice, competențe digitale, frizer, inspector în domeniul sănătății și securității în muncă, stilist protezist, ospătar, operator introducerere validare date și coafor.

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

–  carte identitate;

–  certificat naștere;

–  certificat căsătorie (dacă este cazul);

–  adeverință medicală.

     În primele 5 luni ale anului, AJOFM Dâmbovița a organizat 25 de programe de formare profesională, unde au fost cuprinse 310 persoane.  

     Informații suplimentare în vederea înscrierii la curs, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Formulare persoane fizice / Programe de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Compartimentele de formare profesională, de mediere a muncii și consiliere privind cariera  din cadrul AJOFM Dâmbovița, oferă informații atât on-line la adresa  de e-mail: [email protected],dar și la telefon – 0245/620635 sau  0732100376 – d-l Sorin Bădoiu.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here