DÂMBOVIȚA: Microbuz cu elevi răsturnat și două persoane decedate, la Aninoasa

0

Accident rutier produs între un autoturism și un microbuz de transport persoane, pe DN71, în comuna Aninoasa.

Din informațiile preliminare, există 2 persoane încarcerate inconștiente (șoferul și un pasager din microbuz).

În microbuzul implicat au fost 9 copii evacuați de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenție. Trei dintre aceștia au plecat de la locul intervenției cu alte mijloace, iar ceilalți șase se aflau la aproximativ 200 m de locul accidentului. Aceștia din urma sunt în curs de evaluare medicală la fața locului.

Pentru gestionarea situației și acordarea asistenței medicale de urgență victimelor, la locul evenimentului acționează 2 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SAJ, 2 echipaje de descarcerare, 2 mașini de stingere.

UPDATE: Din primele cercetari s-a stabilit ca un conducator auto de 64 de ani, in timp ce conducea un autovehicul destinat transportului de persoane (microbuz), către o unitate de învățământ de pe raza localității Aninoasa, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga și ar fi intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani. In urma impactului, doua persoane au decedat, respectiv conducătorul microbuzului, un bărbat de 64 de ani, și un pasager, însoțitor al copiilor, in vârsta de 60 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here