DÂMBOVIȚA: Inundații și fenomene meteo periculoase în județ. Un copac a căzut pe Calea Ploiești din Târgoviște, altul poate lăsa Valea Voievozilor fără curent

0

Update 3 fenomene meteo, ora 16.00:


Echipaje de pompieri acționează în Moreni, Ulmi și Răzvad pentru evacuare apă. Peste 50 de gospodării au apa în curte, în 10 locații sunt afectate beciurile și în 3 cazuri apa a pătruns în casă.
În teren acționează peste 40 de pompieri cu 10 autospeciale și 8 motopompe pentru evacuarea apei. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

UPDATE fenomene meteo periculoase, ora 15.00:

În Valea Voievozilor, zona Hanul Voievozilor, un copac prezintă pericol pentru cetățeni și traficul rutier, acesta fiind înclinat și se sprijină pe cablurile de curent. Intervine și operatorul de furnizare a energiei electrice care a oprit alimentarea cu curent și un echipaj de intervenție cu autospeciala pentru lucru la înălțime pentru îndepărtarea copacului.

UPDATE fenomene meteo periculoase, ora 14.30:

În Târgoviște, pe strada Fructelor se acționează pentru evacuarea apei din casă și curte. Intervine și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgoviște.

Răzvad, Valea Voievozilor, apa a inundat mai multe curti si grădini și prezintă riscul de a pătrunde în unele locuințe. Este inundat și un depozit al unui operator economic din zona stației de distribuție carburanți.
În zonele afectate de inundații peste 20 de pompieri acționează cu 5 autospeciale, 3 motopompe Novus 2000 și 6 motopompe transportabile.

Știrea inițială, ora 13.00: Urmare a manifestării fenomenelor meteo periculoase, ploi bundente și vânt, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Pucioasa intervine în Pucioasa pe strada Unirii unde s-a acumulat apă în 3 gospodării și un echipaj de pimpieri de la Detașamentul Târgoviște intervine în Târgoviște, Calea Ploiești pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă fiind afectat un sens de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here