TÂRGOVIȘTE: Un alt proiect de modernizare și reabilitare a debutat în oraș

0

Un nou proiect major de modernizare a orașului a intrat în faza de execuție!

Joi, 6 mai au debutat și lucrările de modernizare a pasajului peste calea ferată de pe DN 72, (zona Pavcom), lucrări care presupun reabilitarea de substanță a obiectivului, de la structura de rezistență, până la refacerea integrală a căii de rulare, a trotuarelor, a hidroizolației, a rosturilor sau a parapeților.

sursă foto: Facebook Cristian Stan

Intervențiile fac obiectul unei investiții mai ample, finanțate din bani europeni, în cadrul căreia vor fi reabilitate străzi in lungime de 5,4 km, vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Toate stațiile si mijloacele de transport vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.

Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.

Valoarea contractului de execuție este de 50.649.225,49 lei.

Săptămâna viitoare vor debuta și lucrările de reabilitare a străzii Gării!

sursă articol: Facebook Cristian Daniel Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here