(P) Pick me vă propune un cadou de Paște inedit pentru copilul dumneavoastră

0

Iepurașul adoră această poveste:

„…în povestea magică a iepurașilor de Paști”…Pornind de la o veche legendă, creând o legătură cu natura, călătorind într-o Vale necunoscută, cunoscând personaje „iubibile”, simțind emoții noi, oferind speranțe, căutând soluții, învățând despre „puterea” din fiecare dintre noi…toate acestea „zgândărind” imaginația copilului!

Pe lângă faptul că, în această poveste, copilul tău va fi personaj principal, acesta va putea să-și personalizeze povestea, după propria imaginația, jucându-se cu „imaginația”, îndrumat de cartonașele care însoțesc această magică povestioară.

Un produs marca „Pick me” ce cuprinde:Poveste audio – „… în povestea magică a iepurașilor” – personalizată cu numele copilului (pe Memory stick).

Stick-ul este „găzduit” de o cutie de lemn. Povestea este „însoțită” de 21 de idei pentru personalizarea poveștii de către copil.

CADOU – o cană personalizată!

Preț: 99 lei*

Iepurașul este folosit în fotografie doar pentru prezentare

De ce povești fără ilustrații?

“ilustrațiile se pot impune imaginației copilului, îl pot înfrâna și constrânge.” Lăsați copilul să asculte povestea… “să-i lăsăm pe copii să trăiască imaginile în interior, cu acea însuflețire care aparține lumii lor…să pună în mișcare forțele propriei fantezii” – Carmen Valentinotti.

Alege un cadou care să le “zgândăre” imaginația!

Puteți accesa și pagina de Facebook a celor de la Peak me.

#buylocal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here