TÂRGOVIȘTE: Școala gimnazială “Matei Basarab”, finalizată în proporție de 70%!

0

Astăzi, primarul Daniel Cristian Stan a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a prezentat stadiul proiectului de extindere, reabilitare, modernizare si echipare a Școlii Gimnaziale “Matei Basarab”.

Valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală targovișteană pentru acest proiect este de 22.223.977,79 lei.

În acest context, în baza acestei investiții pe fonduri europene, școala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi si de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ. 

“Termenul de execuție expiră în luna noiembrie, însă facem toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate până la începutul anului școlar viitor. La această data, stadiul fizic de realizare a investiției se apropie de 70%!“ – Daniel Cristian Stan.

Sursă foto: Facebook Daniel Cristian Stan
Sursă foto: Facebook Daniel Cristian Stan
Sursă foto: Facebook Daniel Cristian Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here