Ziua Armatei Române, sărbătorită la Târgoviște

0

Astăzi, 25 octombrie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat la activitățile organizate de Garnizoana Târgoviște, cu prilejul Zilei Armatei României.

La evenimentul organizat în incinta Cimitirului de Onoare Românesc de la Teiș, au mai fost prezenți: secretarul județului, Ivan Vasile Ivanoff, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, prefectul județului, Aurelian Popa, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Arhiepiscopiei Târgoviște, Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Basarab I, veterani de război, numeroase cadre militare.

Manifestările au debutat cu prezentarea onorului de către comandantul detașamentului de onoare, continuând cu oficierea serviciului religios și depuneri de coroane la monumentul dedicat eroilor români căzuţi în Primul Război Mondial.​

În contextul acestei sărbători, președintele Consiliului Județean Dâmbovița transmite tuturor reprezentanților Armatei Române următorul mesaj: „DATORIA. Un cuvânt scurt, dar plin de însemnătate, care vă definește viața, dumneavoastră, tuturor celor care faceți parte din corpul Armatei Române. (…) Datoria dumneavoastră nu doar ne apără țara și pe noi toți, ci ne învață să fim și netemători, buni și responsabili. Un lucru pe care prea puțini îl pot lăsa moștenire unor milioane de oameni. Pentru toate aceste lucruri, nu pot decât să mă înclin și să vă doresc tot binele din lume întotdeauna, dar, îndeosebi, în aceste momente când celebrăm Ziua Armatei Române! Să fiți sănătoși și la fel de puternici ca și până acum! La mulți ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here