TÂRGOVIȘTE: Lucrările la baza de antrenament din vecinătatea Complexului de Natație se vor finaliza în cel mult 3 săptămâni!

0

În paralel cu proiectul care vizează stadionul “Eugen Popescu”, continuă și lucrările la investiția ”Construire teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament”, obiectiv situat in imediata vecinătate a Complexului Turistic de Natație Targoviste și realizat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.

Terenul are o suprafață de 9543.00 m², este dotat cu sistem de iluminat, tribună de 300 de locuri si va permite desfășurarea în condiții excelente a antrenamentelor FC Chindia Târgoviște, inclusiv a grupelor de copii si juniori, precum și a meciurilor oficiale de fotbal juvenil. “Aceasta va avea și instalație de nocturnă, cu gradene, vor fi bănci pentru rezerve, va putea găzdui inclusiv meciuri oficiale la nivel de juniori și de tineret. (…) urmează să se adauge nisipul și granulele, astfel încât, în două-trei săptămâni să putem discuta despre finalizarea acestei baze sportive”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here