TÂRGOVIȘTE: Vești bune pentru elevii Colegiului Național “Constantin Carabella” – lucrările la baza sportivă se vor finaliza luna viitoare!

0

Astăzi a avut loc conferința de presă cu ocazia finalizării investiției pentru realizarea noii săli de sport a Colegiului Național “Constantin Carabella”, la care au luat parte primarul Daniel Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie, administratorul public al orașului, Gabriel Boriga, și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea. Conform declarației primarului, aceasta reprezintă “o investiție foarte utilă pentru această unitate de învățământ – o bază sportivă nouă și un teren exterior”.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 3.000.000 lei, cu finanțare din fonduri proprii, de la bugetul municipiului Târgoviște. “Este o investiție de natură să ofere un spațiu adecvat pentru desfășurarea orelor de educație fizică la această unitate de învățământ” – Daniel Cristian Stan.

Ca stadiu de execuție, la momentul actual, sunt realizate vestiarele și terenul exterior, este ridicată sala, mai sunt de adus dotările și suprafața care urmează a fi pusă în sala de sport.

Nu în ultimul rând, “lucrările se vor finaliza undeva la jumătatea lunii octombrie”, a comunicat primarul municipiului Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here