TÂRGOVIȘTE: Vești bune de la primarul orașului – după 10 ani, se poate circula pe pasajul “Petru Cercel”!

0
Sursă foto: Dâmbovița 24

Pe data de 22 septembrie, a fost reluată circulația pe pasajul Petru Cercel, pe tronsonul care, în ultimii 10 ani, nu a mai putut fi folosit de participanții la trafic. Potrivit primarului municipiului Târgoviște, până la sfârșitul anului, pasajul va fi reabilitat în totalitate.

Primarul Daniel Cristian Stan a vorbit despre lucrările efectuate, în cadrul unei conferințe de presă, susținute pe teren, alături de cei doi viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, și de administratorul public, Gabriel Boriga.

„Unul dintre sensurile de circulație de pe Pasajul Petru Cercel arată impecabil. Astăzi va fi reluată circulația pe acest sens, iar până la finalul anului întreg Pasajul Petru Cercel va fi reabilitat, cu precizarea că pe celălalt sens lucrările nu vor fi de o atât de mare anvergură pentru că nu se vor schimba și grinzile. Apropo de lucrările care au fost realizate pe acest segment, au fost schimbate grinzile, s-a refăcut placa de beton, s-a reasfaltat, s-au schimbat parapeții, atât parapetul greu, cât și parapetul pietonal, s-au refăcut trotuarele, într-un cuvânt arată foarte bine totul. Până la sfârșitul săptămânii, cea mai rămas din Petru Cercel, zona de lângă Combinatul de Oțeluri Speciale va fi reasfaltată astfel încât întreaga stradă Petru Cercel va fi asfaltată. Cu această lucrare ne ducem undeva la un procent de 85% din ceea ce înseamnă proiectul de centură al municipiului Târgoviște, cu precizarea că deja a fost ridicată și pasarela de acces de pe Cornel Popa pe Mihai Bravu.”, a susținut Daniel Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here