PROFIL DE PRIMAR: Emanuel Spătaru, primarul tuturor răzvădenilor (PE)

0

Din poartă în poartă, stradă cu stradă, stând de vorbă cu fiecare om în parte, ascultându-le atât pe cele bune, cât și pe cele mai puțin bune. Așa s-a desfășurat campania electorală a actualului primar al comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

În 2016, Emi Spătaru devenea cel mai tânăr primar ales din România. Oamenii din Răzvad au înțeles că pentru comuna lor este nevoie de un suflu nou, de inovație, de conducători care au energia și dorința să lucreze, să așeze, să refacă, să construiască, să dăruiască.

Așteptările nu le-au fost înșelate. Comuna s-a schimbat radical în doar 4 ani. De la infrastructură stradală, până la educație, Răzvadul are un aer de comună europeană. Trebuia să fie așa, deoarece este în imediata vecinătate a municipiului Târgoviște, iar mai nou, tot mai mulți oameni de la oraș aleg să se retragă spre satele din Răzvad, atrași, bineînțeles, și de condițiile de trai de acolo.

Emanuel Spătaru a cucerit oamenii cu felul său de a fi: săritor, mereu alături de ei, primul atunci când apare o problemă. A fost alături de toți, deopotrivă. De copii, de părinți, de vârstnici.

A avut și are alături de o echipă tânără și puternică. Tandemul de la Primăria Răzvad – Emanuel Spătaru (primar) – Ionela Șerban (viceprimar) a fost soluția de care răzvădenii aveau nevoie, în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here