RĂZVAD: Primarul Emanuel Spătaru investește în infrastructura educațională a comunei

0

La Răzvad, educația primează! Administrația publică locală, condusă de edilul Emanuel Spătaru a avut grijă ca elevilor din comună să nu le lipsească nimic la debutul noului an școlar. Ba mai mult, recent a fost inaugurată una dintre cele mai moderne școli din județ, cea de la Valea Voievozilor. Instituția de învățământ este total schimbată și a fost dotată cu mobilier nou, echipamente IT, iar clasele echipate complet materiale de lucru. Totul grație preocupării permanente a primarului din Răzvad pentru copii și pentru educația de calitate în comună.

”Cu putine cuvinte, va spun ca astazi ca, in mod simbolic am inaugurat Scoala Valea Voievozilor! Sunt convins ca atat copiii cat si cadrele didactice se vor bucura de noile conditii! Ca in fiecare an, copiii vor gasi curatenie, rechizite dar si noi masuri de siguranta impotriva COVID-19!” – a declarat primarul Emaneul Spătaru, duminică, la inaugurarea școlii.

sursă foto: Facebook Emanuel Spătaru
sursă foto: Facebook Emanuel Spătaru
sursă foto: Facebook Emanuel Spătaru

LA RĂZVAD, AU FOST LUATE TOATE MĂSURILE DE PROTECȚIE ÎNAINTE DE DEBUTUL NOULUI AN ȘCOLAR

Cu câteva zile înainte de debutul noului an școlar, primarul Emanuel Spătaru, alături de viceprimarul comunei, Ionela Șerban au efectuat o vizită de lucru la Școala Gimnazială Răzvad, acolo unde au fost întâmpinați de directorul instituției. Aceștia au pus la punct ultimele detalii privind respectarea măsurilor de protecție în școală. De asemenea, edilul a anunțat că toți elevii vor primi rechizite și laptopuri.

”Avem, în toate școlile, suntem pregătiți cu dezinfectanți, cu măști, cu trasee special amenajate astfel încât să se evite aglomerațiile în incinta școlii. Am făcut toate demersurile necesare pentru a asigura un climat de siguranță.Pe lângă toate acestea, elevii vor fi așteptați cu rechizite, așa cum s-a întâmplat la fiecare început de an școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here