DÂMBOVIȚA: Ziua Pompierilor din România, aniversată de pompierii dâmbovițeni

0

Cu ocazia aniversării ZILEI POMPIERILOR DIN ROMÂNIA, Inspectoratul pentru Situații de Urgență“Basarab I” Dâmboviţa a organizat vineri, 11 septembrie2020, la sediul instituției, activităţi dedicate sărbătoririi acestei zile, ținând cont de regulile de distanțare socială și măsurile de siguranță pentru prevenirea răspândirii șiinfectării cu noul coronavirus.

Ceremonialul militar dedicat Zilei Pompierilor din România, a debutat cu intonarea Imnului Național, urmat de citirea Mesajului Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania. Următorul moment a fost dedicat avansării în gradul următor, înainte de termen, a cadrelor militare (9 subofițeri) care s-au evidențiat în activitatea desfășurată.

Ultimul și poate cel mai emoționant moment a fost festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a trei subofițeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa: maistru militar principal Stan Marius din cadrul Serviciului Logistic, plutonier adjutant șef Vișan Aurel de la Garda de intervenție Răcari și plutonier adjutant șef Bratu Vasile Adrian de la Detașamentul de Pompieri Pucioasa.

Cu ocazia pensionării, primul-adjunct al inspectorului șef le-a acordat Diplome de apreciere pentru întreaga activitate profesională desfășurată, adresându-le mulțumiri și felicitări pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here