DÂMBOVIȚA: Noul an școlar va începe în condiții de maximă siguranță la Școala Gimnazială ”Șerban Cioculescu” din Găești

0

Școlile din toată țara fac ultimele pregătiri pentru debutul noului an școlar. Cel mai important este că unitățile de învățământ trebuie să respecte prevederile ordinului, privind normele igienico-sanitare. Școala Gimnazială ”Șerban Cioculescu” din Găești este unul dintre cele mai bune exemple, în acest sens. Aici elevii vor învăța după scenariul verde, iar conducerea instituției ne dă asigurări că toate măsurile de protecție sunt și vor fi respectate.

Dragii noștri părinți și elevi,

Școala este o bucurie. Bucuria învățării ar trebui să ne unească într-o echipă puternică, având scopuri educaționale comune. Vom fi la fel de apropiați sufletește de elevii noștri, copiii dumneavoastră,  respectând regulile și procedurile impuse de contextul actual.

Oficial, școala noastră se încadrează în scenariul verde care presupune prezența fizică a elevilor la școală cu respectarea masurilor de distanțare și a celor igenico – sanitare.

 Școala este pregătita conform Ordinului comun. Fiecare sală de clasă este dotată și respectă regulile scenariului verde :distanța de un metru între bănci / separatoare plexiglas avizate, dispozitive cu gel dezinfectant, trasee circuit interior pentru clase și holuri, există clase de izolare temporară, platformă și aparatură audio-video necesară desfășurării activității didactice on-line pentru cazurile speciale.           

Fiecare cadru didactic, învățator, diriginte  va informa punctual asupra regulilor și va prezenta programul debutului școlar pentru data de 14 septembrie.                           

  În speranța că veți fi la fel de implicați în viața școlii, vă dorim sănătate și răbdare pentru a implementa noile norme eficient și sigur.                       

Cu ales respect, colectivul de cadre didactice și conducerea Școlii Gimnaziale ,,ȘERBAN CIOCULESCU’’ din Găești

director, prof. Carmen Vișoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here