DÂMBOVIȚA: Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a participat la inaugurarea noii fabrici IVECO din Petrești

0

La invitația grupului Geo-Sting, partener industrial IVECO DEFENCE ROMANIA, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat astăzi, 25 august 2020, la evenimentul care a marcat debutul lucrărilor pentru construirea noii fabrici de asamblare camioane militare din comuna Petrești, o investiție extrem de importantă pentru industria de apărare din România.

Ceremonia s-a desfășurat în prezența unei delegații guvernamentale conduse de premierul României, Ludovic Orban, din care a mai făcut parte: Virgil Popescu – ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Nicolae Ciucă – ministrul Apărării Naționale și Lucian Bode – ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. Alături de aceștia au fost reprezentanții firmei, dar și parlamentari sau autorități locale și județene.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a susținut, constant, orice demers menit a dezvolta județul, îndeosebi în ceea ce privește atragerea de noi investitori, fapt pentru careconsideră această investiție extrem de importantă pentru dezvoltarea socio-economică a județului Dâmbovița, în condițiile în care noua fabrică va genera numeroase locuri de muncă în județ și îl face și mai atractiv pentru antreprenorii interesați. IVECO DEFENCE VEHICLES este al treilea mare grup care investește în Dâmbovița, după Arcelik (fabrica ARCTIC de la Ulmi) și Prime Kapital (Dâmbovița Mall).

IVECO DEFENCE VEHICLES este parte a CNH Industrial N.V., fiind unul dintre cei mai importanți producători din lume îndomeniul apărării, care oferă soluții inovatoare și variate pentru sectorul militar. Prin acest angajament, grupul urmărește să își îndeplinească cu succes toate îndatoririle contractuale și să devină, astfel, unul dintre producătorii de referință pentru forțele armate române.

Sursă text: Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here