DÂMBOVIȚA: L-AȚI VĂZUT? Acest tânăr a plecat de acasă pe 26 iulie și nu s-a mai întors

0

Polițiștii din Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unui tânăr, de 22 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la tânărul dispărut este rugat să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.


 Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmbovița au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui BOBIRICĂ GEORGE – EDUARD, de 22 ani, din localitatea Valea Voievozilor, comuna Răzvad.


Acesta a plecat de la domiciliu la data de 26 iulie a.c., posibil spre zona Platoului Montan Bucegi, fără a mai reveni acasă.


Tânărul are 1,76 m înălțime, constituție atletică, ten măsliniu și păr negru. La momentul plecării, acesta purta pantaloni tip blue jeans și tricou alb cu mânecă scurtă, era încălțat cu pantofi sport de culoare albă și avea asupra sa un rucsac din pânză, de culoare gri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea tânărului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here