VIDEO | RĂZVAD: Primarul Emanuel Spătaru prezintă investițiile realizate în comună, în cei 4 ani de când se află la conducerea localității

0

În urma alegerilor locale din iunie 2016, Emanuel Spătaru, actualul edil al comunei dâmbovițene Răzvad, devenea cel mai tânăr primar din țară. Locuitorii i-au acordat toată încrederea, simțind puternic nevoia de schimbare și inovație. În același timp, ei și-au exprimat, într-o pondere foarte mare, dorința de a vedea un suflu nou și tânăr în comuna care se învecinează cu Târgoviște.

În acest fel, la conducerea Primăriei din Răzvad a venit o echipă de oameni tineri și ambițioși, conduși de Emanuel Spătaru, cel care a demonstrat că, votul pe care oamenii i l-au acordat în vara lui 2016 nu a fost în zadar. Ba chiar a venit ca o garanție, aceea că Răzvadul va crește frumos.

Emanuel Spătaru se poate mândri cu un portofoliu extrem de bogat în administrația publică locală. Sub mandatul său s-au asfaltat zeci de străzi, au fost reabilitate școli și grădinițe, iar lista poate continua. Mai jos, puteți urmări toate investițiile realizate în Răzvad, între anii 2016 și 2020, sub conducerea primarului Emanuel Spătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here