TÂRGOVIȘTE: Piața Tricolorului, modernizată complet. Lucrările au fost finalizate

1

Lucrările la Piața Tricolorului au debutat în vara anului trecut, iar investiția a costat 9 milioane de lei, bani proveniți din bugetul local. Autoritățile au anunțat că investiția a fost finalizată și redată cetățenilor. Platoul ce cuprinde o anfiladă de fântâni se întinde pe aproximativ 9000 mp.

Piața Tricolorului este prima investiție pe care suntem gata să o oferim cetățenilor municipiului Târgoviște“, a declarat primarul Daniel Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă. De asemenea, acesta susține că orașul este abia la începutul unei etape intense de modernizare.

Centrul municipiului Târgoviște a intrat într-o perioadă de reabilitare completă, întrucât sunt lucrări în derulare și pentru Parcul Mitropoliei, Piața Revoluției, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Bulevardul Carol I, Bulevardul Libertății și Bulevardul Independenței. Nu în ultimul rând, potrivit primarului orașului, în decursul lunii viitoare vor fi duse la capăt și lucrările pentru Cinematograful Independența.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua , acest articol este minunat realizat ma bucur sa văd tineri care se implica in publicarea de informații pentru a ne ajuta pe noi cetățenii sa fim informați .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here