(P) TÂRGOVIȘTE: Librăria Andi oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri!

0
sursa foto: Facebook Librăria Andi

Încă din anul 2008, librăria Andi pune la dispoziție atât o serie de produse pentru birou, papetărie, servicii de print, cât și produse pentru copii, jocuri și jucării. Librăria este situată pe Calea Domnească, la parterul blocului X2, vizavi de Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu”.

Librăria Andi pune la dispoziție o varietate de obiecte specifice domeniului biroticii – produse din hârtie: hârtie de copiator, plicuri, etichete autoadezive, registre , caiete, cuburi, tipizate etc.; produse școlare: acuarele, carioci, creioane, creioane colorate, pensule, stilouri, pixuri, caiete școlare, radiere, rigle și alte accesorii; accesorii pentru birou; instrumente pentru organizare și arhivare: dosare de carton, dosare de plastic, mape din carton, mape și serviete din plastic, spire de plastic, bibliorafturi și accesorii pentru îndosariere.

În același timp, Librăria Andi este și un loc destinat preferințelor copiilor, prin gama vastă de jucării și jocuri educative pusă la dispoziție. Tot pentru cei mici, librăria propune variante precum seturi de construcții, caiete și cărți de colorat, cărți cu povești și ilustrații, rechizite etc. Toate acestea se găsesc la prețuri accesibile și la cele mai bune oferte.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon: 0727 208 708.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here