TÂRGOVIȘTE: Lucrările de modernizare și extindere de la Școala ”Mihai Viteazu” sunt aproape finalizate

0

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, alături de staff-ul din administrația locală au efectuat o vizită de lucru la șantierul de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”. Potrivit edilului, lucrările de modernizare și extindere se apropie de finalizare.

Proiectul are cu o valoare totala de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) și a fost finanțat din fonduri europene. Principalul obiectiv al proiectului este transformarea din temelii a unității de învățământ, care va fi reabilitata în întregime. Se vor construi 6 corpuri noi de clădire, iar numărul sălilor de clasă va crește de la 22, la 36. În plus, se construiește o sală de festivități, se extinde sala de sport, se construiesc grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive.

La acest moment toate corpurile noi de cladire sunt ridicate deja si se lucreaza la finisajele interioare; sunt realizate instalatiile electrice si termice; tamplaria exterioara si interioara este montata; extinderea salii de sport este finalizata, pana la finisajele interioare si se lucreaza la acoperis; sala de festivitati este finalizata, pana la finisajele interioare; este finalizata anvelopa termica a tuturor corpurilor, inclusiv a celor reabilitate”, a declarat primarul Cristian Stan.

Până la începutul anului școlar 2020 – 2021, investiția va fi finalizată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here