FAPTE BUNE PENTRU COPII: 11 elevi au primit tablete, în urma unui gest caritabil inițiat de învățătoarea lor

0

Unsprezece elevi de la Școala Grigore Alexandrescu (nr. 9) din Târgoviște au trăit astăzi o bucurie imensă, după ce au primit în dar tablete performante. Aceștia au rezultate remarcabile la învățătură și nu au reușit în această perioadă să țină pasul cu ceilalți colegi, din cauza lipsei accesului la tehnologie.

Inițiativa remarcabilă de a face un bine acestor copii a aparținut chiar învățătoarei lor, Andreea Moțăilă, care și-a dorit foarte mult ca școlarii să aibă șansa de a-și continua lecțiile online.

Aceasta a fost ajutată de Marius Simionică, de la Asociația Caritabilă ”Marius și Prietenii”, dar și de cei de la RO100 Londra. Toți trei au făcut demersurile pentru a achiziționa 11 tablete cu o valoare totală de aproximativ 6 mii de lei.

Andreea Motaila: ”În viață gasesti persoane speciale care îți sar in ajutor inca de la prima strigare, care te fac să crezi că există într-adevăr și bine în lume. Noi v-am găsit pe voi iar cuvintele nu pot exprima multumirea pe care o simtim. Mulțumesc că îmi sunteți alături de fiecare dată!

Iată reacțiile pline de emoții ale micuților:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here