TÂRGOVIȘTE: Din 1 iunie se deschide CRISTA LOUNGE

0

Așteptarea a luat sfârșit! Din 1 iunie, la Târgoviște, în Centrul Vechi vă puteți bucura de cel mai nou și exclusivist loc din oraș, CRISTA LOUNGE.

Crista Lounge este mai mult de cât un simplu loc în care să îți savurezi cafeaua. Aici veți găsi un spațiu intim și exclusivist, un ambient cald, desprins parcă dintr-un peisaj al naturii, unde cafeaua este ridicată la rang de artă.

Noua locație din Centrul Vechi din Târgoviște este locul ideal unde să savurați un vin bun alături de familie și prieteni sau împreună cu partenerii de afaceri.

Crista Lounge își va deschide pentru prima dată ușile, luni, 1 iunie, începând cu ora 9.00. Dacă veți trece pragul celui mai elegant lounge din oraș, veți găsi un meniu din care nu vor lipsi băuturile răcoritoare, smoothie-urile, fresh-urile, băuturile exotice, cele mai rafinate vinuri, dar în special, veți găsi cea mai autentică și aromată cafea!

Mai mult, imediat ce autoritățile vor trece la următorul pas de relaxarea a restricțiilor, piscina Crista se va redeschide, sub o nouă înfățișare!

Crista Lounge este amplasat pe locul vechii terase a Complexului Crista, pe strada Doctor Marinoiu, nr 4. Managerii promit că recomandările sanitare ale autorităților vor fi respectate cu strictețe: între mese va exista o distanță de 2 metri, veți găsi gel dezinfectat la intrare, personalul va purta măști de protecție, iar suprafețele vor fi în permanență dezinfectate.

Vă așteptăm la CRISTA LOUNGE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here