DÂMBOVIȚA COVID-19: 15 persoane au fost plasate în carantină. NU au fost confirmate cazuri de îmbolnăvire. Vezi harta în timp real

0

Având în vedere evoluția situației epidemologice în contextul apariției și răspândirii coronavirusului COVID-19, vă comunicăm că în județul Dâmbovița până la acest moment nu au fost înregistrate cazuri sau suspiciuni de îmbolnăvire.

             Precizăm că, astăzi, 12.03.2020, se află în izolare la domiciliu 218 persoane asimptomatice și 15 persoane sosite, până în acest moment, în județul Dâmbovița din zonele de risc și plasate în carantină în spațiile identificate în acest sens. Personal din cadrul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița a procedat la prelevarea de probe celor aflați în carantină și urmează a fi trimise la Institutul Matei Balș din București.

             În ceea ce privește spațiile identificate pentru plasarea în carantină în județul nostru, precizăm că la acest moment din cele 53 de locuri disponibile în 3 localități, 15 au fost ocupate, procedura de identificare și verificare de alte noi spații fiind în curs de desfășurare.                 

De asemenea, precizăm că transmiterea informațiilor privind situația din județul nostru se face prin comunicate de presă avizate de către Grupul de comunicare strategică.

sURSĂ FOTO: https://instnsp.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/5eced796595b4ee585bcdba03e30c127

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here