TÂRGOVIȘTE: Locuri noi de parcare în microraionul IX! Zona va fi modernizată complet

0

Administrația publică locală din Târgoviște anunță că parcările de pe strada Virgil Drăghiceanu fac obiectul unui amplu program de reabilitare. Crearea de noi locuri de parcare în acest cartier face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează modernizarea infrastructurii rutiere din microraionul IX.

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, alături de colegii de la primărie, a susținut o conferință de presă pe șantierul de lucru și a anunțat că vor fi modernizate integral străzile 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Calea Domnească și Bulevardul Independentei, urmând a fi reabilitate și locurile de joaca din cartier, asupra cărora nu s-a intervenit încă

Iată declarația edilului:

Pe strada Virgil Drăghiceanu din microraionul IX, din Cartierul Mihai Viteazul al municipiului Târgoviște, debutează o nouă investiție. Este vorba despre reabilitarea acestor parcări, urmând însă ca întregul cartier să intre într-un amplu proces de modernizare. Este vorba de investiții care vizează pe de-o parte, în afara acestor parcări, reabilitarea străzii Virgil Drăghiceanu, a străzii Boerescu Zaharia, Aleea Grivița și Strada 9 Mai. Totodată, vom reabilita și locurile de joacă din zonă și, în plus, proiectul vizează și marile bulevarde. Este vorba de Bulevardul Independenței, Bulevardul Libertății și Calea Domnească, toate urmând să intre în reabilitare anul viitor, lucrăm deja la proiect.  Așa cum am procedat și în microraionul III, practic întreg cartierul va fi modernizat. (…) Aici sunt lucrări care vizează reabilitarea acestor două parcări, dar face parte dintr-un proiect separat pentru că avem nevoie de documentații separate, plus toate străzile de care am discutat, din această zonă. Aș mai menționa că microraionul IX se află în plin proces de modernizare, nu numai dacă ne referim la infrastructura rutieră. Avem aici Creșa nr. 8, Grădinița nr. 8 „Rază de soare”, dar și Școala nr. 8 „Mihai Viteazul”, proiecte în derulare în acest moment, la faza de execuție. Creșa 8 se face prin PNDL, Grădinița Nr.8  și Școala „Mihai Viteazul” pe fonduri europene, într-un program de reabilitare a infrastructurii, indiferent de natura acestei, fără precedent”, a fost declarația primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here