TÂRGOVIȘTE: S-A DESCHIS SALONUL YDA BEAUTY by TEO! Fă-ți acum o programare! Oferte speciale în luna decembrie

0

Doamnele și domnișoarele care își doresc un loc în care să se bucure de toate serviciile de înfrumusețare trebuie să afle că s-a deschis cel mai modern, elegant și cochet salon din Târgoviște: YDA Beauty by TEO! 

Salonul este situat în zona Balaban, lângă magazinul Cactus, pe strada Maior Eugen Brezișeanu, nr 66. Acesta promite cele mai bune oferte de preţ si servicii de cea mai înaltă calitate. YDA Beauty by TEO are servicii de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură, cosmetică, epilare și make-up, oferite de o echipă profesionistă! YDA Beauty lucrează cu produse de calitate și asigură un personal tânăr care participa în permanență la seminarii, training-uri și sunt la curent cu tot ce e nou în materie de frumusețe.

Inaugurarea salonului a avut loc pe data de 1 decembrie, iar în această lună, toate cele care își vor face o programare telefonic vor avea parte de oferte speciale și reduceri!

Pentru mai multe detalii şi programări, vă puteți adresa direct salonului pe pagina de Facebook (CLICK AICI) sau la numărul de telefon: 0786 737 071. Program: L-V: 9:00-18:00; S: 9:00-14:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here