MESAJUL ECHIPEI PSD DIN RĂZVAD, ÎNAINTEA TURULUI AL II-LEA AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE

0

Primarul comunei dâmbovițene Răzvad, Emanuel Spătaru și viceprimarul, Ionela Șerban au avut de transmis câte un mesaj către locuitorii comunei, în contextul votului de duminică. Textele au fost postate pe rețelele lor de socializare. Iată mesajul edilului, Emanuel Spătaru. 

”Dragi răzvedeni, dragi concetățeni,

Iubesc această comună la fel de mult cum o iubiți și dumneavoastră! În 2016, v-ați pus toată încrederea în mine că voi schimba în bine Răzvadul. Iată că, în ultimii ani, comunitatea noastră s-a schimbat radical. Există drumuri asfaltate, apă curentă, iluminat public și retea de canalizare! Este exact ceea ce au nevoie oamenii într-o comuna pentru a avea un trai asemănător cu cel de la oraș. Nu vreau să mă opresc aici și îmi doresc în continuare ca, împreună cu echipa mea, să punem un accent și mai mare pe dezvoltare!

Vă mulțumesc pentru susținerea voastră! Votul dumneavoastră ne responsabilizează și suntem conștienți că aveți mari așteptări de la noi. Avem multe de făcut pentru comunitatea noastră caldă și armonioasă. Avem planuri, idei și mai ales dorința de a continua ritmul schimbărilor în bine!

Ziua de 24 noiembrie este un examen atât pentru mine, cât și pentru colegii mei din Partidul Social Democrat. Votul pe care îl veți exprima duminică va oglindi dorința dumneavoastră de a continua munca de reconstrucție și modernizare în comuna Răzvad și voința noastră de a o materializa prin implicare și profesionalism. Vrem să atragem fonduri pentru proiecte importante care să pună în valoare obiective care au fost date uitării. Avem responsabilitatea de a finaliza proiectele de care comuna noastră are mare nevoie.

Nimic, însă, nu se poate face de unul singur! De aceea, vă invit să fim solidari pe 24 noiembrie, să votam cu inima, românește. Să fim uniți în efortul comun de a face din comuna noastră una frumoasă, modernă și prosperă. Să votăm pentru Răzvad, să votăm pentru România, #SaVotamCuInima

Vă mulțumesc și vă asigur că nu vă voi dezamăgi, iar ideea mea din campania electorală va rămâne aceeași în următorii ani: #ImpreunaConstruimViitorul!

Cu sinceritate, al dumneavoastră primar, Emanuel Spătaru”

 

Mesajul viceprimarului, Ionela Șerban:

”Duminică este o zi extrem de importantă pentru noi toți! Este o zi importantă pentru România. Este ziua în care vom alege persoana care ne va conduce țara în următorii 5 ani.
Eu personal, vreau să văd în președintele țării un om dedicat, implicat, un om cu suflet care să răspundă promt nevoilor oamenilor. Vreau un președinte care să ajute țara și comunitățile locale, să ne reprezinte cu capul sus și să-i respecte pe cetățeni.
De aceea, duminică voi vota cu sufletul pentru România. Voi vota o femeie care este la un singur pas de a câștiga această “luptă a bărbaților”. Viorica Dăncilă ne-a arătat tuturor în această campanie electorală ca o femeie se poate “bate” cot la cot cu un bărbat și ne-a demonstrat că într-adevăr, noi, femeile, suntem puternice! Voi vota pentru această demonstrație de curaj, pentru că a ținut tot timpul capul sus, dar și pentru că este un om onest și credincios!
Acum, dragii mei, am să vă invit să vă uitați în jur și să observați cum s-a schimbat comunitatea noastră în ultimii 3 ani și jumătate. Toate aceste lucruri bune care s-au întâmplat la Răzvad sunt rezultatul muncii unei echipe. Nu am fi reușit fără sprijinul celor care au făcut atâtea lucruri bune pentru România. Vrem să ne continuăm proiectele începute și vom avea nevoie de același sprijin necondiționat. Așadar, duminică vă invit și pe voi să votați cu inima pentru Răzvad și pentru România!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here