Lucrările de reabilitare și modernizare a Cinematografului Independența din Târgoviște sunt în plină desfășurare. Un adevărat simbol al orașului, cinematograful ar trebui să fie finalizat anul viitor. Administrația locală târgovișteană a vorbit miercuri dimineață, în fața presei locale, despre această investiție importantă pentru oraș.

Suntem la Cinematograful Independența din municipiul Târgoviște, aici unde lucrările de reabilitare sunt în plină desfășurare. Este vorba despre un proiect al Companiei Naționale de Investiții, clădirea este, însă, a municipiului. Proiectul și finanțarea au fost realizate și obținute de Primăria Municipiului Târgoviște. Discutăm de un proiect de reabilitare în valoare de aproape 9 milioane de lei, de lucrări complexe de substanță la ceea ce numim Cinematograful Independența, care este un simbol al orașului. (…) Vom avea undeva la 483 de locuri în sala de cinema, proiectul presupune reabilitarea integrală a clădirii, interior, exterior. Cu alte cuvinte, nu vom avea numai o sală de cinema, ci o sală multifuncțională. Proiectul se va finaliza anul viitor (…)”, a declarat primarul orașului, în cadrul conferinței de presă de miercuri dimineață.

Edilul a mai precizat că în maxim o lună vor începe lucrările și în Parcul Mitropoliei din oraș, dar se pregătesc lucrări și pe câteva bulevarde importante din centru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here