Obiectivele turistice din Târgoviște și din Dâmbovița vor fi promovate la cel mai mare târg de turism din România

0

În perioada 14 – 17 noiembrie, la București, se desfășoară ediția de toamnă a „Târgului de Turism al României”, manifestare de referință pentru industria de turism din țara noastră. Evenimentul va avea loc în pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo.

Vor participa cu standuri expoziționale agenții de turism, tur-operatori, asociații profesionale din turism, autorități ale administrației publice locale și județene, stațiuni turistice, complexuri balneare etc.

La această ediție a târgului, destinațiile și obiectivele turistice din Municipiul Târgoviște și din județul Dâmbovița vor fi promovate prin intermediul unui stand comun, amenajat într-un spațiu generos de 30 m², într-o viziune care îmbină în mod armonios elementele tradiționale cu cele moderne.

Participarea la evenimentele expoziționale de profil se înscrie în strategia de diversificare a acțiunilor de promovare, cu scopul de a asigura o cât mai mare vizibilitate pe piața turistică națională și pentru atragerea unui număr cât mai mare de turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here