TÂRGOVIȘTE: Un teren de fotbal cu gazon sintetic se va construi lângă Complexul Turistic de Natație

0

Târgoviștea va avea foarte curând un stadion modern, dar și un nou teren de fotbal cu gazon sintetic. Lucrările pentru noua investiție sunt în toi, iar acesta va fi situat în imediata vecinătate a Complexului Turistic de Natație. Terenul are o suprafață de 9543.00 m² și va fi dotat cu sistem de iluminat, tribună de 300 de locuri și va permite desfășurarea în condiții excelente a antrenamentelor echipei FC Chindia Targoviste, inclusiv a grupelor de copii si juniori.

„ (…) Este vorba de un teren sintetic de antrenament, un teren la dimensiuni standard, care va putea fi folosit atât de către echipa mare a Chindiei, cât și de grupele de copii și juniori. În acest moment se lucrează la infrastructură, în următoarele două, trei săptămâni vom fi în situația de a instala covorul sintetic, am făcut deja adresă către Federație, care asigură suprafața pentru acest teren. Avem peste 9000 mp, tribună cu aproximativ 300 locuri, cu nocturnă și, în general, vor fi asigurate toate condițiile necesare pentru ca antrenamentele jucătorilor să se desfășoare în condiții optime. Precizez și faptul că, lângă această bază sportivă, am mai depus un proiect la CNI pentru realizarea a încă unei baze de antrenament. Tot aici se va realiza și parcul de 5 hectare, cel mai mare parc, după parcul Chindia, din municipiul Târgoviște, proiect pe fonduri europene. Întreaga zonă se va transforma într-una frumoasă, de relaxare, de agrement. (…)”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, în cadrul conferinței de presă susținută miercuri dimineață.

Infrastructura este aproape gata, iar Federația Română de Fotbal a fost deja notificată în vederea furnizării și montării, până la sfârșitul lunii, a gazonului sintetic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here