PSD DÂMBOVIȚA: Peste 150 de milioane de lei însumează decontările pe PNDL din acest an

0

Vicepreședintele PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, a vorbit în cadrul săptămânalei conferințe de presă a partidului despre decontările făcute pe Programul Național de Dezvoltare Locală. Acesta a spus cu mândrie că suma depășește 150 de milioane de lei, la nivelul întregului județ, pe anul 2019. Președintele CJD crede că până la sfârșitul acestui an suma va trece de 200 de milioane. Toți acești bani se regăsesc în toate obiectivele de investiții care s-au realizat în localitățile din județ.

În cadrul conferinței de presă a mai fost dezbătut și subiectul moțiunii de cenzură, fiind citită declarația de presă a PSD Dâmbovița, cu privire la acest subiect. Alături de Alexandru Oprea, la masa de prezidiu s-au mai aflat Vlăduț Niculae, președinte PSD Aninoasa și consilier județean și Liviu Vasilescu, președinte TSD Dâmbovița și el, consilier județean.

Vreau să vă spun cu satisfacţie că decontările pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) au ajuns şi chiar au depăşit suma de 150 de milioane lei în anul 2019. Mai avem situaţii de lucrări depuse la Ministerul Dezvoltării. Eu sper să ne ducem până undeva la 200 de milioane de lei anul acesta pentru că mai sunt foarte mulţi constructori care în urma analizelor pe care le-am făcut au opinat că vor prezenta situaţii de lucrări. (…) Am fost asiguraţi de către Ministerul Turismului că un obiectiv aflat în lista de investiţii de la Ministerul Turismului va beneficia de alocare de fonduri. Este vorba despre refacerea Sediului Salvamont din zona montană. De asemenea, pe bugetul CJD, vom da drumul la procedurile de achiziţie publică pentru Centrul Multifuncţional pe care l-am gândit tot în zona înaltă a munţilor Bucegi. O altă precizare pe care vreau s-o fac este că ne bucurăm că am reuşit să trecem de furcile caudine ale Agenţiei Naţionale de Achiziţii Publice şi avem în derulare procedura pentru 60 km de covoare asfaltice pe drumuri judeţene, fiind vorba de reparaţii. (…)”, au fost concluziile președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, avute în cadrul conferinței de presă de vineri, de la sediul PSD Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here