PACTUL NAȚIONAL PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR – Carmen Holban: ”Am făcut un apel către toți cei care își doresc cu adevărat binele public”

0

PSD cheamă cetățenii să semneze “Pactul pentru bunăstarea românilor”, pe care premierul Viorica Dăncilă l-a propus partidelor şi pe care social-democrații îl transformă în petiție. Deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban și președintele executiv interimar al organizației a vorbit în cadrul conferinței de presă de joi despre PACTUL NAȚIONAL PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR. Acesta spune că mai multe organizații din țară au început strângerea de semnături pentru susținerea documentului.

Pe 20 sept s-a lansat campania de strângere de semnături pentru susținerea Pactului Național pentru bunăstarea românilor. Membrii și simpatizanții Partidului Social Democrat din toată țară desfășoară o campanie de strângere de semnături pentru susținerea Pactului. Semnătura fiecărui român pentru acest Pact, reprezintă un parteneriat cu Guvernul pentru continuarea măsurilor de creștere a nivelului de trai. Pactul este disponibil și online, la adresa www.pactul.ro, unde poate fi semnată o petiție pentru semnarea acestui document. Luptăm alături de cetățeni pentru garantarea creșterii de pensii și salarii prevăzute de lege pentru anii următori. Am făcut un apel către toți cei care își doresc cu adevărat binele public, societate civilă și organizații să susțină și să semneze pactul național pentru bunăstarea românilor. ”, a spus Carmen Holban în cadrul săptămânalei conferințe de presă a Partidului Social Democrat Dâmbovița.

Iată ce conține documentul:

”Noi, Partidul Social Democrat, am propus partidelor parlamentare încheierea unui pact politic prin care să ne asigurăm că niciun semnatar al acestui acord nu va tăia vreodată pensiile și salariile românilor. De asemenea, prin prezentul angajament dorim să fim siguri că nu se va renunța nici la măsurile de sprijinire a tinerilor întreprinzători și micilor companii. Partidele de dreapta au refuzat în bloc semnarea Pactului, fapt care ne îngrijorează o dată în plus și ne face să credem că aceste forțe politice pregătesc noi tăieri ale salariilor și pensiilor, concedieri și noi creșteri ale impozitelor și taxelor.

Luând act de refuzul acestora de a-și asuma un angajament ferm pentru a oferi oamenilor șansa unui trai mai bun, noi, Partidul Social Democrat, vă invităm pe dumneavoastră, membri ai societății civile – cetățeni sau organizații – care își doresc cu adevărat binele public, să semnați Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor. Semnătura dumneavoastră reprezintă cel mai valoros parteneriat pentru continuarea politicilor de creștere a nivelului de trai.

Noi, Partidul Social Democrat, ne angajăm în fața dumneavoastră să aplicăm în continuare, la termenele și la nivelurile prevăzute de lege, măsuri ferme pentru a asigura bunăstarea românilor, prin:

  1. CREȘTEREA PENSIILOR
  2. CREȘTEREA SALARIILOR
  3. SUSȚINEREA MICILOR COMPANII
  4. PROTEJAREA ACTIVITĂȚILOR INDEPENDENTE
  5. SPRIJINIREA TINERILOR ANTREPRENORI

În numele PSD, ca președinte al acestui partid mă angajez să respect și să duc la îndeplinire toate aceste obiective.

Viorica Dăncilă”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here