TÂRGOVIȘTE: 200 de locuri de parcare vor fi modernizare în microraionul III

0
sursă foto: Facebook Cristian Daniel Stan

Investițiile continuă în municipiul Târgoviște! Astăzi, primarul Cristian Stan, alături de staff-ul său, au efectuat o vizită de lucru pe șantierul din zona microraionului III, acolo unde se vor crea aproximativ 200 de locuri de parcare. Edilul a menționat într-o postare de pe pagina sa de Facebook și celelalte investiții care se vor realiza în zonă! 

Încă o parcare din microraionul nr. 3, cea din zona blocurilor nr. 11 și 12, se află în plin proces de modernizare, iar aproximativ 200 de locuri noi de parcare vor fi oferite locuitorilor din zonă. În afara asfaltării, lucrările implică modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, înlocuirea căminelor de canalizare și refacerea canalizării pluviale.
De la începutul acestui an, în microraionul nr. 3 au fost reabilitate toate parcările din spatele blocurilor C, parcarea aferenta blocurilor D01, D02, 13 și 14, cea din zona blocurilor nr. 16, 17 și 19, în plus modernizându-se și un loc de joacă. Intervențiile administrației publice târgoviștene vor continua, vizate fiind, în etapa următoare, microraioanele nr. 2, 4 și 9.” – a scris Cristian Daniel Stan pe Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here