TÂRGOVIȘTE: Lucrările sunt în grafic la Școala nr. 8 ”Mihai Viteazul”

0

Lucrările de modernizare, reabilitate, dotare și extindere sunt în grafic la Școala nr. 8 ”Mihai Viteazul din Târgoviște. Pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale, unitatea de învățământ din microraionul IX beneficiază de fonduri europene de peste 18 milioane de lei. 

Miercuri, staff-ul administrativ al Primăriei Târgoviște a organizat o conferință de presă la șantierul în lucru, pentru a prezenta stadiul în care se află această investiție.

”Proiectul are o valoare totală de 18 milioane de lei și echivalează cu transformarea totala a unitatii de invatamant amintite, care va fi reabilitata in intregime, se vor construi nu mai putin de 6 corpuri noi de cladire, realizandu-se cresterea numarului de sali de curs de la 22 la 36, se va construi o sala de festivitati, se va extinde sala de sport, se va realiza un teren exterior cu tribuna de 200 de locuri, se vor construi grupuri sanitare si vestiare aferente zonei sportive, la care se adauga o cladire tehnica. Vor fi asigurate si toate dotarile necesare functionarii in conditii optime a unei unitati de invatamant. Lucrarile sunt finantate prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”, iar durata maxima de executie este de 12 luni. Ca rezultat al implementarii investitiei, anul viitor copiii din zona vor beneficia de una dintre cele mai moderne si mai bine dotate scoli din Romania.”, spune primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan. 

În Târgoviște, în acest moment, se implementează mai multe proiecte ce vizează dezvoltarea infrastructurii educaționale. Este vorba de mai multe licee, școli, grădinițe și creșe. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here