ȘCOALA DE VARĂ A OFSD – Carmen Holban: ”Viorica Dăncilă, prima femeie președinte!”

0

În perioada 30 august – 1 septembrie 2019, la Mamaia, se desfășoară Școala Politică de vară a Organizației Femeilor Social-Democrate. Peste 300 de doamne social democrate au avut în aceste zile întâlniri, discuții și dezbateri.

La întâlniri au participat și doamne de la organizația dâmbovițeană a PSD, printre care și Carmen Holban și Claudia Gilia. Iată ce mesaj a postat Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

Femeile social democrate sunt cele care își susțin cu tărie candidatul la PREȘEDINȚIE – au încrederea că România va avea pentru prima dată un președinte femeie. Viorica Dăncilă, prima femeie președinte!”, a scris Carmen Holban.

De asemenea, deputatul Claudia Gilia, prezentă la Școala de vară, a declarat: „Am încredere în puterea femeilor din partidul nostru. De-a lungul timpului, au demonstrat că sunt serioase, implicate și lucrează pentru rezultate concrete. Ne-am reîntâlnit grupate în jurul unui obiectiv național: să facem din România o țară în care femeile să aibă aceleași drepturi și în realitate, nu doar pe hârtie, în care fiecare femeie bine pregătită să aibă șanse egale la angajare și vocea femeilor să fie auzită și respectată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here