TÂRGOVIȘTE: Lucrările la Grădinița nr. 15, aproape finalizate! ”Copiii vor putea beneficia de noua investiție din toamnă.”

0

Lucrările de reabilitare, modernizare și echipare a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15 din Târgoviște se apropie de final! Primarul Cristian Stan a vizitat zilele trecute unitatea de învățământ și a anunțat că preșcolarii vor putea beneficia de noua investiție din această toamnă! 

Iată ce a presupus investiția de la acestă grădiniță:
– Izolarea termica integrala a imobilului si inlocuirea tamplariei existente:
– Reabilitarea acoperisului, montarea unui sistem nou de captare si scurgere a apelor pluviale (jgheaburi si burlane) si a sistemului parazapada pe toate apele invelitoarei.
– Refacerea trotuarului de protectie perimetral;
–Inlocuirea pardoselilor existente cu placi ceramice antiderapante si parchet stratificat de trafic intens (in salile de clasa). Placarea zonei de subsol cu placi ceramice antiderapante;
– Placarea platformelor exterioare care in prezent nu beneficiaza de nici un finisaj, cu placi ceramice antiderapante de exterior;
– Montarea scarii exterioare de evacuare si inchiderea golurilor aflate la o distanta mai mica de 3 m de aceasta cu zidarie din caramida de sticla.
– Infiintarea unui grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati;.
– Executarea de platforme din beton cu rampa pentru persoane cu dizabilitati la cele doua accese principale in cladire – acces in gradinita si acces in cresa.
– Modernizarea instalatiei de incalzire;
– Inlocuirea corpurilor de iluminat cu unele LED;
– Montarea unui sistem cu panouri fotovoltaice in vederea utilizarii resurselor regenerabile;
– Modernizarea instalatiei de apa calda prin montarea de panouri solare;
– Montarea de sisteme de supraveghere;
– Asigurarea dotarilor necesare unei institutii de invatamant prescolar;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here